El-sjekk

En el-sjekk er noe alle som bryr seg om sikkerhet i egen bolig bør få utført hvert 3.-5. år, eller ved store endringer i boligen.

En av de vanligste brannårsakene i norske hjem er feil på det elektriske anlegget. Ved å gjennomføre en el-sjekk kan man oppdage feil før de blir alvorlige. Det er mye billigere å forebygge enn å reparere.

En el-sjekk består av en gjennomgang av ditt elektriske anlegg, hvor vi tar stikkprøver og ser nærmere på mulige feil. Sjekken skal avdekke brannfare og andre potensielle farer i ditt elektriske anlegg.

Etter sjekken vil elektrikeren komme med råd om brannsikkerhet og mulige oppgraderinger for å forbedre sikkerheten i ditt elektriske anlegg.

El-sjekk er en god investering for å sjekke at alt er som det skal med det elektriske anlegget i ditt hjem. Enkelte forsikringsselskaper gir også gode rabatter for de som har fått gjennomført el-sjekk.

Vi kobler stadig mer utstyr til det elektriske anlegget, og vår hverdag stiller tøffere krav til det elektriske anlegget enn før. I dag ser vi at mange boliger er svært underdimensjoner for den faktiske el-bruken. Sikringer som stadig går og apparater som ikke kan stå på samtidig kan være både farlig og ubeleilig i hverdagen.

Opplever du at det er noe som skurrer i ditt elektriske anlegg, eller vil du være på den sikre siden? Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på el-sjekk!

 

    Få et uforpliktende tilbud